Menu

2022. gada jaunumi

16.06.2022.

DERMATOLOGS MĀRCIS ŠEPTE AICINA SAULĒ BŪT PIESARDZĪGIEM

Viens no vasaras sezonas priekiem ir silto saulesstaru baudīšana. Ventspils poliklīnikas dermatologs Mārcis Šepte norāda, ka uzturēšanās saulē cilvēka veselībai ir pat nepieciešama, taču – jābūt ļoti piesardzīgiem, tostarp jāizvairās no dienas karstākās saules.
Lasīt vairāk
14.06.2022.

BĒRNU ALERGOLOĢE KRISTINA AMOSOVA JŪLIJĀ KONSULTĒS DIVAS DIENAS

Bērnu alergoloģe Kristina Amosova arī jūlijā Ventspils poliklīnikā konsultēs divas dienas – pieņemšana paredzēta 14. un 15. jūlijā. Ārste konsultē par visu veidu alerģijām – tostarp, ja ir aizdomas par pārtikas alerģiju, ilgstošas iesnas, hroniski gremošanas traucējumi, kā arī citos gadījumos.
Lasīt vairāk
08.06.2022.

30. JŪNIJĀ KONSULTĒS PROKTOLOGS AIGARS MARTINSONS

Ceturtdien, 30. jūnijā, izbraukuma konsultācijas Ventspils poliklīnikā sniegs Lāzermedicīnas klīnikas Proktoloģijas nodaļas vadītājs, ķirurgs proktologs Aigars Martinsons. Pašlaik vēl iespējams pierakstīties. Pieteikšanās konsultācijai norit, sazinoties ar Lāzermedicīnas klīniku .
Lasīt vairāk
07.06.2022.

11. JŪLIJĀ POLIKLĪNIKĀ KONSULTĀCIJAS SNIEGS NEIROĶIRURGS ANDRIUS ANUŽIS

Kopš maija Ventspils poliklīnikā reizi mēnesī – pirmdienās – pacientus konsultē neiroķirurgs Andrius Anužis. Nākamā pieņemšanas reize paredzēta 11. jūlijā. Lai pierakstītos, jāsazinās ar poliklīnikas reģistratūru, zvanot uz tālruņa numuru 63622131.
Lasīt vairāk
03.06.2022.

RENTGENOGRĀFIJAS IZMEKLĒJUMS PIEEJAMS NEPILNAS NEDĒĻAS LAIKĀ

Nepieciešamības gadījumā Ventspils poliklīnikā var veikt digitālās rentgenogrāfijas izmeklējumu. Lai saņemtu pakalpojumu, nepieciešams iepriekš pierakstīties. Izmeklējums pieejams nepilnas nedēļas laikā. Lai pierakstītos, jāsazinās ar poliklīnikas reģistratūru, zvanot uz tālruņa numuru 63622131.
Lasīt vairāk
01.06.2022.

20. JŪNIJĀ PACIENTUS KONSULTĒS ALERGOLOĢE ĪRISA TEREŠKO

Pirmdien, 20. jūnijā, Ventspils poliklīnikā pacientus konsultēs alergoloģe Īrisa Tereško. Ārste konsultē, veic diagnostiku un ārstēšanu akūtu un hronisku alerģisku slimību gadījumos. Lai pierakstītos uz konsultāciju, jāsazinās ar poliklīnikas reģistratūru, zvanot uz tālruņa numuru 63622131.
Lasīt vairāk
26.05.2022.

POLIKLĪNIKAS LABORATORIJA STRĀDĀ KATRU DARBADIENU NO PLKST. 8.00 LĪDZ 14.00

Ventspils poliklīnikā pacientus katru darbadienu apkalpo arī laboratorija. Tā atrodas ēkas otrajā stāvā un piedāvā plašu analīžu klāstu, tostarp daļu analīžu veic poliklīnikas laboratorijā, bet daļu – sadarbojoties ar citām akreditētām medicīnas laboratorijām pilsētā.
Lasīt vairāk
23.05.2022.

TURPINĀM ATTĪSTĪT KULDĪGAS IELAS DOKTORĀTU

Pašvaldības SIA “Ventspils poliklīnika” 18. maijā noslēgusi līgumu ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru par jauna, Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstīta projekta īstenošanu. Līdz šī gada beigām paredzēts veikt telpu atjaunošanas darbus divu ģimenes ārstu praksēs Kuldīgas ielas doktorātā.
Lasīt vairāk
1 / 6 7 8 9 10 / 13
Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!