Menu

POLIKLĪNIKAS LABORATORIJA STRĀDĀ KATRU DARBADIENU NO PLKST. 8.00 LĪDZ 14.00

26.05.2022.

Ventspils poliklīnikā pacientus katru darbadienu apkalpo arī laboratorija. Tā atrodas ēkas otrajā stāvā un piedāvā plašu analīžu klāstu, tostarp daļu analīžu veic poliklīnikas laboratorijā, bet daļu – sadarbojoties ar citām akreditētām medicīnas laboratorijām pilsētā.

Ventspils poliklīnikas klīniski diagnostiskajā laboratorijā pieejams plašs analīžu klāsts, tostarp hematoloģiskās, mikrobioloģiskās un bioķīmiskās analīzes, kā arī klīniskie un citoloģiskie izmeklējumi. Veicot šīs analīzes poliklīnikas laboratorijā, to rezultāti ir zināmi jau pēcpusdienā.

Tās analīzes, ko poliklīnikas laboratorijā neveic, tiek veiktas, sadarbojoties ar citām laboratorijām. Tas nozīmē, ka pacients uz poliklīnikas laboratoriju var doties arī, lai veiktu dažādas specifiskākas analīzes, piemēram, vairogdziedzera hormonu analīzes, D vitamīna un alergēnu testus, kurus pārbaudei sūta uz Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas vai kādu citu laboratoriju. Ar poliklīnikas laboratorijas piedāvāto analīžu klāstu un cenām iespējams iepazīties poliklīnikas tīmekļvietnes www.ventspilspoliklinika.lv sadaļā CENRĀDIS. Ja pacientam ir ārsta nosūtījums, jāmaksā tikai par vēnas punkciju un seruma iegūšanu. Ventspils poliklīnikas laboratorija ir akreditēta, un tas nozīmē, ka tās sniegtie pakalpojumi ir droši un uzticami. Pacienti analīžu rezultātus var saņemt e-pastā, tāpat ir iespēja tos pašiem izdrukāt poliklīnikā.

Lai veiktu analīzes, ir nepieciešams ārsta nosūtījums (pacients var izvēlēties, uz kuru laboratoriju doties, neņemot vērā, uz kādas veidlapas ārsts uzrakstījis nosūtījumu izmeklējumiem). Ventspils poliklīnikas laboratorijā analīzes var nodot katru darba dienu no plkst. 8.00 līdz 14.00. Rezultāti tiek izsniegti 24 stundu laikā, steidzamos gadījumos – divu stundu laikā.

Plašāka informācija par poliklīnikas laboratoriju pieejama tīmekļvietnes sadaļā LABORATORIJA.

Ja pirms analīžu veikšanas ir kādi jautājumi, aicinām sazināties ar Ventspils poliklīnikas reģistratūru, zvanot uz tālruņa numuru 63622131.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!