Menu

RENTGENOGRĀFIJAS IZMEKLĒJUMS PIEEJAMS NEPILNAS NEDĒĻAS LAIKĀ

03.06.2022.

Nepieciešamības gadījumā Ventspils poliklīnikā var veikt digitālās rentgenogrāfijas izmeklējumu. Lai saņemtu pakalpojumu, nepieciešams iepriekš pierakstīties. Izmeklējums pieejams nepilnas nedēļas laikā.

Rentgenogrāfija ir plaši izmantota, ātra un komfortabla vizuālās diagnostikas metode. To veicot, tiek iegūti ķermeņa daļas attēli, kas palīdz speciālistam noteikt diagnozi un izvēlēties efektīvu terapiju. Poliklīnikā pieejami visi pamatizmeklējumi – krūškurvja orgānu (plaušu), kustību un balsta orgānu (kaulu, locītavu un muguras skriemeļu), deguna blakusdobumu un citu ķermeņa daļu izmeklējumi.

Speciālists izvērtē viena izmeklējuma laikā saņemto starojuma daudzumu, tādēļ vairāku attēlu uzņemšana var tikt veikta, ievērojot intervālu. Rentgenogrāfijas izmeklējumu neveic grūtniecības laikā, izņemot gadījumus, kad situācija ir akūta.

Rentgenogrāfijas izmeklējuma veikšanai nepieciešams ģimenes ārsta vai ārsta speciālista nosūtījums. Pakalpojumu var saņemt nepilnas nedēļas laikā, rezultāti pieejami 3 līdz 5 darbadienu laikā. Akūtos gadījumos rodam iespēju izmeklējumu veikt jau tajā pašā dienā, šajos gadījumos arī rezultāti ir zināmi ātrāk.

Ar izmeklējuma cenām var iepazīties tīmekļvietnes sadaļā CENRĀDIS.

Lai pierakstītos uz rentgenogrāfijas izmeklējumu, jāsazinās ar poliklīnikas reģistratūru, zvanot uz tālruņa numuru 63622131 vai rakstot ziņu uz e-pastu registraura@ventspilspoliklinika.lv.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!