Menu

2022. gada jaunumi

23.08.2022.

15. SEPTEMBRĪ POLIKLĪNIKĀ KONSULTĒS PROKTOLOGS AIGARS MARTINSONS

15. septembrī izbraukuma konsultācijas Ventspils poliklīnikā sniegs Lāzermedicīnas klīnikas Proktoloģijas nodaļas vadītājs, ķirurgs proktologs Aigars Martinsons. Pieteikšanās konsultācijai norit, sazinoties ar Lāzermedicīnas klīniku.
Lasīt vairāk
18.08.2022.

15. SEPTEMBRĪ KONSULTĒS ĶIRURGS FLEBOLOGS ANDREJS VANAGS

15. septembrī Ventspils poliklīnikā pacientus konsultēs Dr. Mauriņa Vēnu klīnikas ķirurgs flebologs Andrejs Vanags. Lai pierakstītos uz konsultāciju, jāsazinās ar Dr. Mauriņa Vēnu klīniku.
Lasīt vairāk
11.08.2022.

FIZIOTERAPEITE AGNETA LIEPĀJNIECE AICINA IESĀKT DIENU AR KUSTĪBU

Lai cilvēka organisms spētu pilnvērtīgi funkcionēt, ir nepieciešamas fiziskās aktivitātes. Fizioterapeite Agneta Liepājniece iesaka tās iekļaut savā dienas plānā jau no paša rīta – izvēlēties sev piemērotu un patīkamu kustību veidu, un tādējādi atmodināt ķermeni, uzlabot pašsajūtu un noskaņoties dienai.
Lasīt vairāk
08.08.2022.

IESPĒJAMS PIERAKSTĪTIES UZ TEHNISKĀ ORTOPĒDA KONSULTĀCIJU 30. SEPTEMBRĪ

SIA “Tehniskā ortopēdija” ārsts Roberts Hrapunovs nākamreiz izbraukuma konsultācijas Ventspils poliklīnikā sniegs 26. augustā. Ņemot vērā, ka pieraksts jau aizpildīts, pašlaik iespējams pierakstīties uz nākamo izbraukuma reizi – 30. septembri.
Lasīt vairāk
03.08.2022.

NEIROĶRURGS ANDRIUS ANUŽIS IEDROŠINA PĒC PALĪDZĪBAS VĒRSTIES JEBKURĀ VECUMĀ

Ventspils poliklīnikā reizi mēnesī pacientus konsultē neiroķirurgs Andrius Anužis. Ārsts stāsta, kādas ir biežākās šīs jomas saslimšanas, kā notiek ārstēšanas process un iedrošina pēc palīdzības vērsties jebkurā vecumā.
Lasīt vairāk
01.08.2022.

VĒL VAR PAGŪT PIERAKSTĪTIES UZ PROKTOLOGA MARTINSONA KONSULTĀCIJU 18. AUGUSTĀ!

18. augustā izbraukuma konsultācijas Ventspils poliklīnikā sniegs Lāzermedicīnas klīnikas Proktoloģijas nodaļas vadītājs, ķirurgs proktologs Aigars Martinsons. Pieteikšanās konsultācijai norit, sazinoties ar Lāzermedicīnas klīniku – zvanot uz tālruņa numuru 67374747 vai tiešsaistē.
Lasīt vairāk
29.07.2022.

BĒRNU ALERGOLOĢE KRISTINA AMOSOVA AUGUSTĀ KONSULTĒS DIVAS REIZES

Atsaucoties pieprasījumam, bērnu alergoloģe Kristina Amosova Ventspils poliklīnikā pacientus konsultē biežāk – augustā plānotas divas pieņemšanas reizes. 11. un 12. augustā pieraksts jau aizpildīts, taču uz 25. un 26. augustu vēl iespējams pierakstīties.
Lasīt vairāk
27.07.2022.

28. JŪLIJĀ UZ LAIKU PĀRTRAUKS ELEKTROAPGĀDI KULDĪGAS IELAS DOKTORĀTAM

Ceturtdien, 28. jūlijā, elektrotīkla remontdarbu dēļ uz laiku tiks pārtraukta elektrības piegāde Kuldīgas ielas doktorātam. Tādēļ periodiski var būt grūtības sazvanīt doktorātu.
Lasīt vairāk
1 / 4 5 6 7 8 / 13
Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!