Menu

2023. gada jaunumi

02.05.2023.

BĒRNU ALERGOLOĢE MAIJĀ KONSULTĒS DIVAS REIZES

Bērnu alergoloģe Kristina Amosova šomēnes Ventspils poliklīnikā pacientus konsultēs trīs dienas – 12., 25. un 26. maijā. Ar ģimenes ārsta nosūtījumu konsultācija ir valsts apmaksāta.
Lasīt vairāk
26.04.2023.

MAIJA SVĒTKU NEDĒĻĀ MAINĪTS DARBALAIKS

Maija svētku nedēļā Ventspils poliklīnikas un Kuldīgas ielas doktorāta darbalaikā ieviestas izmaiņas. 1. maijā abas ārstniecības iestādes būs slēgtas, 3. maijā būs saīsināta darbadiena, kā arī 4. un 5. maijā poliklīnika un doktorāts nestrādās.
Lasīt vairāk
25.04.2023.

PACIENTUS PIEŅEM TEHNISKĀ ORTOPĒDE EVITA KUČEROVA

Ventspils poliklīnikā pacientus pieņem sertificēta tehniskā ortopēde Evita Kučerova. Speciāliste sniedz konsultācijas, kā arī veic gaitas un stājas analīzi. Pašlaik ir iespējams pieteikties konsultācijai piektdien, 12. maijā.
Lasīt vairāk
21.04.2023.

VALSTS FINANSĒJUMS NESEDZ IZMAKSU PIEAUGUMU

Lai arī iestādei piešķirtais finansējums valsts apmaksāto veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanai atsevišķās pakalpojumu programmās šogad ir nedaudz lielāks nekā pērn, tas nav pietiekams un nesedz izmaksu pieaugumu.
Lasīt vairāk
11.04.2023.

BEZMAKSAS IZMEKLĒJUMI AR ĶERMEŅA MASAS ANALIZATORU

Ventspils poliklīnika, sadarbojoties ar Ventspils Izglītības pārvaldi, piedāvā veikt bezmaksas izmeklējumus ar daudzfunkcionālo ķermeņa masas analizatoru. Pašlaik pieraksts aizpildīts!
Lasīt vairāk
06.04.2023.

5. APRĪLĪ POLIKLĪNIKĀ "ĒNOJA" DESMIT SKOLĒNI

Ēnu dienā Ventspils poliklīnikas ikdienas darbā ieskatījās desmit skolēni, tostarp no dažādām pilsētas un novada skolām, kā arī no Liepājas un Rojas. Jaunieši iepazina biomedicīnas laboranta un fizioterapeita darbu.
Lasīt vairāk
04.04.2023.

POLIKLĪNIKAS UN DOKTORĀTA DARBALAIKS LIELDIENĀS

Lieldienu laikā Ventspils poliklīnikas un Kuldīgas ielas doktorāta darbalaikā ieviestas izmaiņas. 6. aprīlī abas ārstniecības iestādes strādās saīsinātu dienu, bet no 7. līdz 10. aprīlim poliklīnikai un doktorātam būs brīvdienas.
Lasīt vairāk
31.03.2023.

VENTSPILNIEKI VISAPMIERINĀTĀKIE AR VESELĪBAS APRŪPI

76,3% ventspilnieku apmierināti ar veselības aprūpi pilsētā, secināts Centrālās statistikas pārvaldes aptaujā. Rādītājs ir augstākais starp deviņām Latvijas valstspilsētām ārpus Rīgas.
Lasīt vairāk
1 / 6 7 8 9 / 10
Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!