Menu

2023. gada jaunumi

21.02.2023.

16. MARTĀ KONSULTĒS PROKTOLOGS AIGARS MARTINSONS

16. martā Ventspils poliklīnikā konsultēs Lāzermedicīnas klīnikas ķirurgs proktologs Aigars Martinsons. Apmeklējuma laikā ārsts izjautā pacientu, atbild uz pacienta jautājumiem, kā arī veic izmeklēšanu un, ja nepieciešams, izveido ārstēšanas plānu.
Lasīt vairāk
17.02.2023.

PIEEJAMA TRIECIENVIĻŅU TERAPIJA SKELETA UN MUSKUĻU SISTĒMAS ĀRSTĒŠANAI

Ventspils poliklīnikā pieejama triecienviļņu terapija, ko pielieto skeleta un muskuļu sistēmas akūtu un hronisku saslimšanu ārstēšanai. Iepriekš nepieciešama fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārsta konsultācija.
Lasīt vairāk
16.02.2023.

16. MARTĀ KONSULTĒS FLEBOLOGS ANDREJS VANAGS

Dr. Mauriņa Vēnu klīnikas ķirurgs flebologs Andrejs Vanags nākamreiz Ventspils poliklīnikā pacientus konsultēs ceturtdien, 16. martā. Konsultācijā ārsts izmeklēs kājas un nepieciešamības gadījumā izveidos ārstēšanas plānu.
Lasīt vairāk
15.02.2023.

VENTSPILS POLIKLĪNIKA IZSOLA AUTOMAŠĪNU "VOLKSWAGEN GOLF PLUS"

Pašvaldības SIA "Ventspils poliklīnika" izsolē pārdod kustamo mantu – automašīnu "Volkswagen Golf Plus". Sākuma cena – 4200 eiro. Izsole norisināsies Ventspils poliklīnikas telpās 8. martā, plkst. 11.00.
Lasīt vairāk
12.02.2023.

KĀ IKDIENĀ PARŪPĒTIES PAR SAVU MENTĀLO VESELĪBU?

Viens no cilvēka labklājības priekšnoteikumiem ir laba mentālā veselība. Ventspils poliklīnikas psihiatre Ksenija Serebrjakova dalās ieteikumos, kā ikdienā parūpēties par savu garīgo labsajūtu. Rūpes par psihisko veselību ļauj justies labāk, dzīvot mierīgāk un sasniegt savus mērķus.
Lasīt vairāk
10.02.2023.

BĒRNU ALERGOLOĢE KRISTINA AMOSOVA MARTĀ KONSULTĒS DIVAS DIENAS

Bērnu alergoloģe Kristina Amosova nākammēnes Ventspils poliklīnikā pacientus konsultēs divas dienas – 9. un 10. martā. Ar ģimenes ārsta nosūtījumu konsultācija ir valsts apmaksāta.
Lasīt vairāk
07.02.2023.

31. MARTĀ KONSULTĒS TEHNISKAIS ORTOPĒDS ROBERTS HRAPUNOVS

SIA “Tehniskā ortopēdija” ārsts Roberts Hrapunovs izbraukuma konsultācijas Ventspils poliklīnikā šomēnes sniegs 24. februārī. Ņemot vērā, ka pieraksts jau aizpildīts, pašlaik iespējams pierakstīties uz nākamo izbraukuma reizi – 31. martā.
Lasīt vairāk
03.02.2023.

16. FEBRUĀRĪ KONSULTĒS PROKTOLOGS AIGARS MARTINSONS

Reizi mēnesī Ventspils poliklīnikā konsultācijas sniedz Lāzermedicīnas klīnikas ķirurgs proktologs Aigars Martinsons. Nākamā pieņemšanas reize paredzēta 16. februārī. Lai pierakstītos, jāsazinās ar Lāzermedicīnas klīniku.
Lasīt vairāk
1 / 8 9 10
Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!