Menu

2022. gada jaunumi

21.02.2022.

MAMOGRĀFIJAS IZMEKLĒJUMS PIEEJAMS DIVU NEDĒĻU LAIKĀ

Mamogrāfija ir viena no efektīvākajām krūts audu izmeklēšanas metodēm krūts vēža un citu krūts slimību diagnostikā. Pašlaik pie mums izmeklējums pieejams aptuveni divu nedēļu laikā. Pierakstīties iespējams gan sazinoties ar reģistratūru, gan portālā www.piearsta.lv.
Lasīt vairāk
14.02.2022.

22. FEBRUĀRĪ KONSULTĒS UROLOGS IGORS CAREVS

Otrdien, 22. februārī, Ventspils poliklīnikā pacientus konsultēs Liepājas reģionālās slimnīcas Kurzemes Uroloģijas centra urologs Igors Carevs. Ārsts pacientus Ventspils poliklīnikā pieņem reizi mēnesī – otrdienās.
Lasīt vairāk
08.02.2022.

17. un 18. FEBRUĀRĪ KONSULTĒS BĒRNU ALERGOLOĢE KRISTINA AMOSOVA

17. un 18. februārī Ventspils poliklīnikā konsultēs bērnu alergoloģe Kristina Amosova. Ārste konsultē par visu veidu alerģijām – tostarp, ja ir aizdomas par pārtikas alerģiju, ilgstošas iesnas, hroniski gremošanas traucējumi, un citos gadījumos.
Lasīt vairāk
02.02.2022.

25. FEBRUĀRĪ KONSULTĒS TEHNISKAIS ORTOPĒDS ROBERTS HRAPUNOVS

Piektdien, 25. februārī, izbraukuma konsultācijas Ventspils poliklīnikā sniegs SIA “Tehniskā ortopēdija” speciālists Roberts Hrapunovs. Lai pierakstītos uz konsultāciju Ventspils poliklīnikā, jāsazinās ar SIA “Tehniskā ortopēdija”.
Lasīt vairāk
31.01.2022.

24. FEBRUĀRĪ KONSULTĒS PROKTOLOGS AIGARS MARTINSONS

Ceturtdien, 24. februārī, visas dienas garumā izbraukuma konsultācijas sniegs Lāzermedicīnas klīnikas ķirurgs proktologs Aigars Martinsons. Lai pierakstītos uz konsultāciju, jāsazinās ar Lāzermedicīnas klīniku.
Lasīt vairāk
26.01.2022.

24. FEBRUĀRĪ KONSULTĒS FLEBOLOGS ANDREJS VANAGS

Ceturtdien, 24. februārī, Ventspils poliklīnikā izbraukuma konsultācijas sniegs Dr. Mauriņa Vēnu klīnikas ķirurgs flebologs Andrejs Vanags. Lai pierakstītos uz vizīti, jāsazinās ar Dr. Mauriņa Vēnu klīniku. Tāpat pierakstīties iespējams arī elektroniski.
Lasīt vairāk
24.01.2022.

NO 25.01. JĀLIETO MEDICĪNISKĀ MASKA VAI RESPIRATORS

No 25. janvāra Latvijā, atrodoties publiskās vietās, tostarp apmeklējot ārstniecības iestādes, obligāti jāvalkā medicīniskā maska vai respirators. To paredz Ministru kabineta grozījumi noteikumos par epidemioloģiskās drošības pasākumiem “Covid-19” infekcijas izplatības ierobežošanai.
Lasīt vairāk
21.01.2022.

ATCERIES PAŅEMT LĪDZI DOKUMENTU!

Ja ieplānots Ventspils poliklīnikas apmeklējums, lai saņemtu ārsta konsultāciju, izmeklējumu vai kādu citu pakalpojumu, atcerieties paņemt līdzi personu apliecinošu dokumentu – pasi vai personas apliecību.
Lasīt vairāk
1 / 11 12 13
Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!