Menu

24. FEBRUĀRĪ KONSULTĒS PROKTOLOGS AIGARS MARTINSONS

31.01.2022.

Ceturtdien, 24. februārī, visas dienas garumā izbraukuma konsultācijas sniegs Lāzermedicīnas klīnikas ķirurgs proktologs Aigars Martinsons. Lai pierakstītos uz konsultāciju, jāsazinās ar Lāzermedicīnas klīniku.

Proktologs ir ārsts, kurš ārstē taisnās zarnas slimības. Nosaukums veidots no vārda “proktus”, kas grieķu valodā nozīmē “taisnā zarna”, skaidro proktologs A. Martinsons. Proktoloģija ir medicīnas nozare, kas pēta taisnās zarnas un citu resnās zarnas daļu slimības. Ja pacientam ir jebkāda veida sūdzības par diskomfortu anālās zonas rajonā (tostarp hemoroīdi, nieze un asiņošana), jāapmeklē proktologs.

Ārsts stāsta, ka “Covid-19” izraisītās pandēmijas, tostarp mājsēdes, ietekmē cilvēki mēdz atlikt ne tikai dažādas aktivitātes, bet arī ārsta apmeklējumu un dažādas saslimšanas šajā laikā progresē. Ārsts uzsver, ka ir ļoti svarīgi laikus noskaidrot sūdzību iemeslu. Ja pacients šajā laikā nevēlas aktīvu ārstēšanu, ārsts ieteiks kā rīkoties, tostarp – ievērot noteiktu diētu. “No kā es ļoti vēlētos pacientus atturēt – bez konsultācijas ar ārstu nelietot aptiekās nopērkamus medikamentus lielās devās,” norāda proktologs, piebilstot, ka vieni un tie paši simptomi var būt salīdzinoši nevainīgām kaitēm, kuras pacients varētu atļauties arī ārstēt pats, bet tik pat labi tie var liecināt par nopietnām saslimšanām, piemēram, par vēzi vai par kādām citām aktīvi ārstējamām kaitēm.

Medicīnas doktora, proktologa A. Martinsona konsultācija Ventspils poliklīnikā ir maksas pakalpojums, un tā cena ir 50 eiro. Cenā iekļauta ārsta konsultācija, proktoloģiska izmeklēšana jeb proktoskopija, kā arī ārstēšanas plāna izveide. Noformējot klīnikas Privilēģiju karti (to bez maksas var izdarīt klīnikas tīmekļa vietnē www.lazermedicinasklinika.lv, bet pašu karti saņemt – pa pastu), konsultācija maksās 45 eiro.

Lāzermedicīnas klīnika katru gadu konsultē vairāk nekā četrus tūkstošus pirmreizējo pacientu un veic vairāk nekā 950 proktoloģisko lāzeroperāciju. Tā ir vienīgā klīnika Latvijā ar astoņu gadu pieredzi lāzerproktoloģijā.

Lai pierakstītos uz proktologa A. Martinsona konsultāciju Ventspils poliklīnikā, jāsazinās ar Lāzermedicīnas klīniku, zvanot uz tālruņa numuru 67374747. Pieteikties iespējams arī tiešsaistē ŠEIT.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!