Menu

SĀKUSIES KANDIDĀTU PIETEIKŠANA PILSĒTAS BALVAI

11.06.2024.

Sākusies kandidātu pieteikšana pilsētas Balvai un Lielajai balvai. Tādējādi ventspilnieki aicināti novērtēt līdzcilvēku ieguldījumu pilsētas attīstībā. Aptaujas anketas un balsošanas kastīte tradicionāli atrodas arī pie Ventspils poliklīnikas reģistratūras.

Apbalvojumiem ir iespejams pieteikt gan atsevišķus cilvēkus, gan kolektīvus, un to varēs izdarīt līdz 30. jūnijam. Savu izvēli var ierakstīt arī komentāros pie šīs ziņas, kā arī zvanot uz Iedzīvotāju informācijas centra tālruni 63601270 vai atstājot ziņu automātiskajā atbildētājā 63601119.

Lielo balvu piešķir par izciliem un nozīmīgiem sasniegumiem, kas nesuši Ventspils pilsētas vārdu valstī un pasaulē, vai par būtiskiem nopelniem Ventspils pilsētas attīstībā, saimnieciskajā, kultūras un sabiedriskajā darbībā vai citās pilsētai nozīmīgās jomās. Balvu – par augstu profesionālu, godprātīgu darbu kādā atsevišķā nozarē, uzņēmējdarbībā, pilsētas vides un vizuālā tēla veidošanā un citās pilsētai nozīmīgās jomās.

Atbilstoši nolikumam “Par Ventspils pilsētas domes apbalvojumiem un to piešķiršanas kārtību” iesniegtie ierosinājumi tiks apkopoti un virzīti izskatīšanai Apbalvošanas komisijā. Pēc ierosinājumu izvērtēšanas, komisija sagatavos ieteikumu par personu izvirzīšanu apbalvošanai. Gala lēmumu pieņems Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome.

Apbalvojumu kopš 2000. gada pasniedz ventspilniekiem, kas ar pašaizliedzīgu darbu veicinājuši pilsētas attīstību un nesuši tās vārdu Latvijā un pasaulē.

Uzināt vairāk par kandidātu pieteikšanu un balvas piešķiršanu ir iespējams ŠEIT.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!