Menu

OTRS LIELĀKAIS NODOKĻU MAKSĀTĀJS SAVĀ NOZARĒ!

29.04.2024.

Pašvaldības SIA “Ventspils poliklīnika” ir saņēmusi Ventspils valstspilsētas pašvaldības Atzinības rakstu kā otrs lielākais nodokļu maksātājs Ventspilī veselības un sociālās aprūpes nozarē 2023. gadā.

Īpašā pasākumā godināja tos nodokļu maksātājus, kuri kopsummā veikuši lielākos iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksājumus par nodarbinātajiem, kuru deklarētā dzīvesvieta ir Ventspilī, un nekustamā īpašuma nodokļa maksājumus Ventspils valstspilsētas pašvaldības budžetā 2023. gadā.

Atzinības rakstu mūsu valdes priekšsēdētājai pasniedza domes priekšsēdētājs Jānis Vītoliņš un Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektore Baiba Šmite-Roķe.

Pašvaldība šogad kopumā apbalvoja 21 uzņēmumu. Divus lielāko nodokļu maksātājus katrā no deviņām nozarēm: lauksaimniecība, mežsaimniecība un zivsaimniecība; apstrādes rūpniecība; būvniecība; vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība; transports un uzglabāšana; izmitināšana un ēdināšanas pakalpojumi; operācijas ar nekustamo īpašumu; veselība un sociālā aprūpe; informācijas un komunikācijas tehnoloģiju nozare. Un trīs lielākos nodokļu maksātājus, kuri 2023. gadā ir veikuši lielākos iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksājumus par vienu Ventspilī deklarēto nodarbināto (gada vidējais Ventspilī deklarēto nodarbināto personu skaits 20 un vairāk).

Tradīcija godināt uzņēmumus – lielākos nodokļu maksātājus, kas devuši nozīmīgu ieguldījumu Ventspils pilsētas labklājības un attīstības nodrošināšanā, aizsākta 1999. gadā.

Neliels fotoieskats pasākumā pieejams sadaļā GALERIJA.

Foto: Ventspils hronikas arhīvs

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!