Menu

PĒDU APRŪPES KABINETĀ VAR SAŅEMT ARĪ PROFILAKTISKU APRŪPI

19.05.2022.

Ventspils poliklīnikas Pēdu aprūpes kabineta apmeklējums var būt noderīgs ne tikai tad, ja radušās kādas sūdzības, bet arī profilakses nolūkos. Piemēram, lai saņemtu ieteikumus pēdu kopšanā. Pieejami gan valsts apmaksāti pakalpojumi pacientiem ar cukura diabētu, gan maksas pakalpojumi.

Poliklīnikas Pēdu aprūpes kabinetā strādā divas podoloģes jeb pēdu aprūpes speciālistes ar medicīnisko izglītību – Dace Lasmane un Dina Kviese. Speciālistes aprūpē un ārstē problemātiskas un diabētiskas pēdas, veic varžacu, papēžu plaisu, pēdu hiperkeratozes jeb ādas sabiezējumu apstrādi, sabiezētu un deformētu nagu apstrādi, ieaugušu nagu korekciju un aprūpi, nagu protezēšanu, sēnīšu skartu nagu un sēnīšu skartas ādas apstrādi, kārpu apstrādi, kā arī konsultē un sniedz ieteikumus pēdu kopšanā un ārstēšanā.

Ārstnieciskās pēdu aprūpes speciālistu var apmeklēt ne tikai veselības problēmu gadījumos, bet arī profilaktiski – ja ir vēlme sakopt pēdas un uzlabot pašsajūtu. “Pēdu aprūpe ir aktuāla jebkurā vecumā, jo regulāra pēdu kopšana ir to veselības garantija,” norāda podoloģe D. Kviese.

Lai apmeklētu Pēdu aprūpes kabinetu, ģimenes ārsta nosūtījums nepieciešams tikai pacientiem ar cukura diabētu. Ar pakalpojumu cenām var iepazīties tīmekļvietns sadaļā CENRĀDIS. Lai pierakstītos, jāsazinās ar poliklīnikas reģistratūru – zvanot uz tālruņa numuru 636 22131 vai rakstot ziņu uz e-pastu registratura@ventspilspoliklinika.lv.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!