Menu

DERMATOLOGA KABINETĀ ATKAL PIEEJAMAS LĀZERPROCEDŪRAS

14.10.2022.

Ventspils poliklīnikas dermatologa kabinetā atkal pieejamas procedūras ar kombinēto lāzera un pulsējošās gaismas iekārtu “Harmony XL Pro”. Pašlaik ar iekārtu strādā dermatoloģe Ineta Zirne.

Minētās iekārtas komplektācijā ir vairāki uzgaļi, kas nodrošina dažāda dziļuma saudzīgu sejas ādas, kakla, dekoltē un roku zonas problēmu ārstēšanu. Ar šo jaunākās paaudzes iekārtu tiek piedāvāti maksas pakalpojumi – procedūras sejas, kakla, dekoltē un roku zonas saudzīgai fotoatjaunošanai, ādas tvirtuma, elasticitātes uzlabošanai un ādas toņa izlīdzināšanai, kā arī ādas bojājumu, tostarp paplašinātu asinsvadu, asinsvadu veidojumu likvidācija un ādas pigmentācijas izmaiņu korekcija. Tāpat iespējama arī tetovējumu likvidēšana. Tieši rudenī minētās procedūras atkal pieejamas, jo vasarā tās nav ieteicams veikt. Vairumam procedūru nepieciešami atkārtoti apmeklējumi.

Ventspils poliklīnikā pieejamās maksas procedūras:

  • Lāzerprocedūra, pielietojot iekārtas lāzera uzgali “Clear Lift”, paredzēta, lai panāktu sejas tvirtuma atjaunošanu. Procedūras laikā lāzera stars ādā rada tūkstošiem karstu dūrienu, kas pakāpeniski sasilda ādas dziļākos dermas slāņus, tādējādi veicinot jauna un kvalitatīva kolagēna veidošanos. Pēc pilna kursa āda kļūst ievērojami tvirtāka, starojošāka, uzlabojas tās struktūra un tonuss, samazinās pigmentācija un sīkās grumbiņas, kā arī tiek aizkavēta jaunu grumbiņu veidošanās, samazināti tauku dziedzeru izvadi un sašaurinātas poras. Procedūra ir salīdzinoši nesāpīga, turklāt veicot procedūru kursu, nav nepieciešams pārtraukt ierastās aktivitātes, izņemot solārija apmeklējumu un sauļošanos;
  • Procedūra, pielietojot iekārtas intensīvi pulsējošās gaismas sistēmas uzgali “VL-Dye”, paredzēta gan rozācijas (no ādas apsārtuma līdz izteiktākām ādas problēmām) un kuperozes (kapilāru tīklojuma skarta āda, redzamas tā dēvētās asinsvadu zvaigznītes) terapijai, gan ādas fotoatjaunošanai. Tā ļoti precīzi atrod un uzkarsē ādas virspusējos un vidēji dziļos asinsvadus un pigmenta plankumus. Intensīvi pulsējošās gaismas iedarbības rezultātā apstrādes vietas audi tiek termiski bojāti, lai panāktu ādas atjaunošanās procesus, kuru laikā izdalās bioloģiski aktīvas vielas, kas veicina gan bojāto asinsvadu uzsūkšanos, gan arī jauna kolagēna veidošanos. Pēc procedūras – viena līdz divu mēnešu laikā – ādas tonis kļūst ievērojami gaišāks un vienmērīgāks, un ādas poras ir samazinājušās;
  • Near Infrared” procedūra. To sekmīgi pielieto sejas, kakla, dekoltē un roku zonas ādas nostiprināšanai, kā arī sejas ovāla, īpaši dubultzoda korekcijai. Procedūras laikā, sekojot līdzi ar speciālu termometru, ādu uzsilda līdz 40–42°C. Āda saņem noteiktu enerģiju, kas nepieciešama kolagēna stimulēšanai, ādas tonusa un elasticitātes uzlabošanai, kā arī tauku šūnu šķelšanai.

Pakalpojumu cenas var apskatīt tīmekļvietnes sadaļā CENRĀDIS (Speciālisti/Dermatovenerologs). Vispirms jādodas pie dermatoloģes uz konsultāciju, lai izvērtētu ādas stāvokli un izvēlētos piemērotāko procedūru. Pierakstīties uz konsultāciju ir iespējams, sazinoties ar Ventspils poliklīnikas reģistratūru – zvanot uz tālruņa numuru 63622131 vai rakstot ziņu uz e-pastu registratura@ventspilspoliklinika.lv.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!