Menu

ARĪ ŠORUDEN IESAISTĀMIES EIROPAS SPORTA NEDĒĻĀ!

21.09.2022.

No 23. septembra līdz 30. septembrim Eiropā un arī Latvijā norisināsies Eiropas Sporta nedēļa. Ventspilī tai veltīti pasākumi paredzēti no 24. septembra līdz 30. septembrim. Ventspils poliklīnika Eiropas Sporta nedēļas laikā bez maksas piedāvā izmērīt asinsspiedienu, kā arī veikt izmeklējumu ar daudzfunkcionālo ķermeņa masas analizatoru.

Ventspils poliklīnika Eiropas Sporta nedēļā piedāvā šādus bezmaksas izmeklējumus:

  • 26., 27. un 28. septembrī – no plkst. 11.00 līdz 12.00, poliklīnikas 1. stāvā, 106. kabinetā, varēs izmērīt asinsspiedienu;
  • 27. septembrī – no plkst. 9.00 līdz 10.00, poliklīnikas otrajā stāvā, 212. kabinetā, – iespēja veikt izmeklējumu ar daudzfunkcionālo ķermeņa masas analizatoru (šim pakalpojumam bija iepriekš jāpierakstās, pieraksts jau aizpildīts!).

Eiropas Sporta nedēļas mērķis ir motivēt cilvēkus vairāk un biežāk būt kustīgiem, veicināt sportošanu un fizisko aktivitāti, kā arī vairot cilvēkos izpratni par kustīguma ieguvumiem veselībai, darba spējām un vispārējai dzīves kvalitātei. Pasākumi norisinās izglītības iestādēs, darba vietās, brīvā dabā, kā arī sporta klubos, fitnesa centros un citviet. Ventspilī varēs piedalīties tradicionālajās akmens mešanas sacensībās, doties pārgājienā, iesaistīties veloorientēšanās pasākumā, kā arī citās aktivitātēs. Eiropas Sporta nedēļas piedāvājumu Ventspilī skati ŠEIT.

Pasākums Ventspilī organizēts sadarbībā ar Eiropas Sporta nedēļas nacionālo koordinatoru Latvijas Sporta federāciju padomi, kā arī Ventspils valstspilsētas pašvaldības un Olimpiskā centra “Ventspils” atbalstu. Pasākums organizēts, īstenojot Eiropas Savienības projektu nr. 9.2.4.2/16/I/103 “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī”. Projekta mērķis ir veicināt sabiedrības veselības paradumu maiņu, uzlabojot veselības veicināšanas un slimības profilakses pakalpojumu pieejamību iedzīvotājiem. Projekta aktivitātes paredz fizisko aktivitāšu, veselīga uztura, garīgās veselības veicināšanu un popularizēšanu sabiedrībā.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!