Menu

18. AUGUSTĀ KONSULTĒS ĶIRURGS FLEBOLOGS RETS VĪGANTS

06.07.2022.

18. augustā Ventspils poliklīnikā konsultācijas sniegs Dr. Mauriņa Vēnu klīnikas ķirurgs flebologs Rets Vīgants. Maksas konsultāciju laikā speciālists arī veic kāju sonogrāfisku izmeklēšanu un nepieciešamības gadījumā iesaka ārstēšanas plānu.

Flebologs R. Vīgants studējis Latvijas Medicīnas akadēmijas Medicīnas fakultātē, ķirurģijas rezidentūru izgājis Rīgas Stradiņa universitātes Ķirurģijas klīnikā. Beidzis Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas asinsvadu ultrasonogrāfijas pēcdiploma apmācības un Baltijas fleboloģijas biedrības kursus. Speciālists ir Baltijas Fleboloģijas biedrības, Latvijas Fleboloģijas biedrības un Latvijas Ķirurgu asociācijas biedrs, daudzu zinātnisku publikāciju autors. R. Vīgants specializējies venozās un limfātiskās sistēmas slimību diagnostikā un ārstēšanā – konvencionālās operācijās un lāzeroperācijās, kā arī skleroterapijā.

Flebologa konsultācija Ventspils poliklīnikā ir maksas pakalpojums, un tā cena ir 65 eiro. Noformējot klīnikas Privilēģiju karti (to bez maksas var izdarīt klīnikas tīmekļa vietnē www.venucentrs.lv, bet pašu karti saņemt – pa pastu), konsultācija maksās 55 eiro.

Lai iegūtu papildu informāciju un pierakstītos uz flebologa konsultāciju Ventspils poliklīnikā, jāsazinās ar Dr. Mauriņa Vēnu klīniku, zvanot uz tālruņa numuru 67 374747. Iegūt vairāk informācijas un elektroniski pierakstīties uz vizīti pie flebologa iespējams ŠEIT.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!