Menu

15. DECEMBRĪ PACIENTUS KONSULTĒS FLEBOLOGS ANDREJS VANAGS

25.11.2022.

15. decembrī Ventspils poliklīnikā pacientus konsultēs Dr. Mauriņa Vēnu klīnikas ķirurgs flebologs Andrejs Vanags. Konsultācijas laikā ārsts veic kāju vēnu un artēriju duplekssonogrāfisku diagnostiku, nepieciešamības gadījumā arī izveido ārstēšanas plānu.

Konsultācijas laikā ārsts veic kāju vēnu un artēriju duplekssonogrāfisku diagnostiku, lai īsā laikā iegūtu precīzu informāciju par to veselības stāvokli. Ārsts atbildēs uz jautājumiem un sniegs informāciju par ārstēšanas iespējām. Vēnu duplekssonogrāfija ir nesāpīga, droša un ilgst aptuveni 15 minūtes. “Statistiski katram trešajam cilvēkam var būt varikozas vēnas, bet estētiskas problēmas vēl biežāk – līdz pat 80% cilvēku. Daži vēlas izārstēt vēnu slimību, citi – uzlabot to vizuālo izskatu,” stāsta flebologs A. Vanags.

Flebologa konsultācija Ventspils poliklīnikā ir maksas pakalpojums, un tā cena ir 65 eiro. Izveidojot Dr. Mauriņa Vēnu klīnikas Privilēģiju karti, (to bez maksas var izdarīt klīnikas tīmekļvietnē), vizīte maksās 55 eiro. Lai iegūtu papildu informāciju un pierakstītos uz flebologa konsultāciju Ventspils poliklīnikā, jāsazinās ar Dr. Mauriņa Vēnu klīniku, zvanot uz tālruņa numuru 67 374747. Iegūt vairāk informācijas un elektroniski pierakstīties uz vizīti pie flebologa ir iespējams klīnikas tīmekļvietnē https://venucentrs.lv.

Medicīnas doktors ķirurgs, flebologs A. Vanags absolvējis Rīgas Stradiņa universitātes Medicīnas fakultāti, 2007. gadā ieguvis ķirurga sertifikātu, 2010. gadā – medicīnas zinātņu doktora grādu. Stažējies Puatjē Universitātes klīnikā Francijā. Ārsts ir Latvijas Ķirurgu asociācijas biedrs, Latvijas Zinātņu Padomes eksperts kopš 2012. gada. Zināšanas regulāri papildina Eiropas un pasaules līmeņa kongresos un kursos.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!