Menu

14. APRĪLĪ KONSULTĒS PROKTOLOGS AIGARS MARTINSONS

05.04.2022.

Ceturtdien, 14. aprīlī, izbraukuma konsultācijas Ventspils poliklīnikā sniegs Lāzermedicīnas klīnikas Proktoloģijas nodaļas vadītājs,  ķirurgs proktologs Aigars Martinsons. Pieteikšanās konsultācijai norit, sazinoties ar Lāzermedicīnas klīniku – zvanot uz tālruņa numuru 67374747 vai tiešsaistē.

Proktologs ir ārsts, kurš ārstē taisnās zarnas slimības. Nosaukums veidots no vārda “proktus”, kas grieķu valodā nozīmē “taisnā zarna”, skaidro proktologs A. Martinsons. Proktoloģija ir medicīnas nozare, kas pēta taisnās zarnas un citu resnās zarnas daļu slimības. Ja pacientam ir jebkāda veida sūdzības par diskomfortu anālās zonas rajonā (tostarp hemoroīdi, nieze un asiņošana), jāapmeklē proktologs.

Medicīnas doktora, proktologa A. Martinsona konsultācija Ventspils poliklīnikā ir maksas pakalpojums, un tā cena ir 50 eiro. Cenā iekļauta ārsta konsultācija, proktoloģiska izmeklēšana jeb proktoskopija, kā arī ārstēšanas plāna izveide. Noformējot klīnikas Privilēģiju karti (to bez maksas var izdarīt klīnikas tīmekļvietnē www.lazermedicinasklinika.lv, bet pašu karti saņemt – pa pastu), konsultācija maksās 45 eiro.

Lāzermedicīnas klīnika katru gadu konsultē vairāk nekā četrus tūkstošus pirmreizējo pacientu un veic vairāk nekā 950 proktoloģisko lāzeroperāciju.

Lai pierakstītos uz proktologa A. Martinsona konsultāciju Ventspils poliklīnikā, jāsazinās ar Lāzermedicīnas klīniku, zvanot uz tālruņa numuru 67374747. Pieteikties iespējams arī tiešsaistē.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!