Menu

PACIENTUS KONSULTĒ PSIHIATRE KSENIJA SEREBRJAKOVA

11.10.2021.

Kopš septembra Ventspils poliklīnikā pacientus konsultē psihiatre Ksenija Serebrjakova. Ārste apguvusi arī bērnu psihiatra specialitāti.

K. Serebrjakova 2013. gadā absolvējusi Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Medicīnas fakultāti. 2017. gadā pabeigusi RSU rezidentūru psihiatra specialitātē, bet šogad – arī bērnu psihiatra specialitātē. Paralēli jau guvusi pieredzi, konsultējot pacientus Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā, vairākās poliklīnikās, kā arī klīnikā “Dzintari” Jūrmalā.

Ārstes dzimtā pilsēta ir Rēzekne, taču viņas vīrs ir ventspilnieks, tādēļ pieņemts lēmums pārcelties uz Ventspili. Viņasprāt, šī ir ļoti skaista pilsēta un arī apkārtējie cilvēki pauduši prieku par šādu izvēli. Ventspils poliklīnikas kolektīvu ārste raksturo kā sirsnīgu, atvērtu un draudzīgu. Paralēli darbam Ventspils poliklīnikā oktobrī psihiatre uzsāks konsultēt pusaudžus šovasar atvērtajā Pusaudžu resursu centra Ventspils filiālē. Ārste ir arī Latvijas Psihiatru asociācijas biedre.

Tieši psihiatrija K. Serebrjakovu ieinteresējusi studiju piektajā kursā, kad apgūts mācību cikls psihiatrijā. Ārste atzīst, ka pievērsties psihiatrijai iedvesmojusi RSU profesore Raisa Andrēziņa. Pēc K. Serebrjakovas domām ārsta profesija nav no vienkāršākajām, taču psihiatres specialitātē viņai patīk rīcības brīvība, reizēm izvēloties arī kādus nestandarta risinājumus, lai palīdzētu cilvēkiem.

Brīvajā laikā, kad tāds atrodas, ārste labprāt zīmē, lasa grāmatas, skatās filmas un klausās mūziku, kā arī pavada laiku dabā.

Lai saņemtu psihiatra konsultāciju, jāsazinās ar Ventspils poliklīnikas reģistratūru, zvanot uz tālruņa numuru 63622131. Iespējama arī anonīma konsultācija.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!