Menu

KONSULTĒ AUDIOLOGOPĒDE ANDŽELLA GINTERE

01.11.2021.

Ventspils poliklīnikā kopš novembra sākuma pacientus pieņem audiologopēde Andžella Gintere. Audiologopēds ir speciālists, kas veic runas un valodas spēju novērtēšanu, korekciju un rehabilitāciju dažāda vecuma cilvēkiem.

Sertificētā audiologopēde Andžella Gintere pacientus Ventspils poliklīnikā patlaban konsultē katru pirmdienu un piektdienu. Audiologopēds ir ārstniecības persona, kas veic valodas, runas, saziņas spēju izpēti un novērtēšanu, konsultēšanu un logopēdisko rehabilitāciju personām ar dzirdes un redzes traucējumiem, orāli-faringeālās jeb rīkles funkcijas traucējumiem, artikulācijas, tempa, ritma, balss traucējumiem, kā arī pēcinsulta un citiem neiroloģiskās izcelsmes runas vai komunikācijas spēju traucējumiem.

Audiologopēds konsultācijas laikā apkopo anamnēzi, apskata pacientu un sniedz rekomendācijas. To, vai cilvēkam nepieciešama audiologopēda konsultācija, izlemj ģimenes ārsts vai ārsts speciālists, kas attiecīgi nosūta pacientu vizītē pie audiologopēda.

Lai pierakstītos uz konsultāciju pie audiologopēdes Andžellas Ginteres, jāsazinās ar poliklīnikas reģistratūru – zvanot uz tālruņa numuru 636 22131 vai rakstot ziņu uz e-pastu registratura@ventspilspoliklinika.lv.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!