Menu

27.01. KONSULTĒS FLEBOLOGS ANDREJS VANAGS

15.12.2021.

Ventspils poliklīnika arī nākamgad sadarbosies ar Dr. Mauriņa Vēnu klīniku, nodrošinot ventspilniekiem iespēju flebologa konsultāciju saņemt savā pilsētā. Ceturtdien, 27. janvārī, poliklīnikā pacientus konsultēs ķirurgs flebologs Andrejs Vanags.

Ārsts stāsta, ka vizītes laikā pacientam ar ultrasonogrāfijas iekārtu izmeklē dziļās un virspusējās kāju vēnas un iesaka ārstēšanas plānu, tostarp skleroterapiju vai lāzeroperāciju. Pie flebologa nāk ne tikai pacienti, kuriem ir sūdzības, bet arī tādi, kuri vēlas profilaktiski pārbaudīt savu kāju veselību. “Statistiski katram trešajam cilvēkam var būt varikozas vēnas, estētiskas problēmas vēl biežāk – līdz pat 80% cilvēku. Daži vēlas izārstēt vēnu slimību, citi – uzlabot to vizuālo izskatu,” stāsta flebologs A. Vanags. Dažkārt flebologs iesaka vērsties pie citiem speciālistiem. Tas notiek gadījumos, kas pietūkums un sāpes vai citas problēmas kājās nav saistītas ar vēnām. Tūska kājās var rasties arī no sirds slimībām. Tāpat tā var būt dažu medikamentu lietošanas blakusparādība.

Konsultācijas laikā speciālists ar pacientu aprunājas, veic duplekssonogrāfijas izmeklējumu un izveido ārstēšanas plānu. Lai iegūtu papildu informāciju un pierakstītos uz flebologa konsultāciju Ventspils poliklīnikā, jāsazinās ar Dr. Mauriņa Vēnu klīniku, zvanot uz tālruņa numuru 67 374747. Iegūt vairāk informācijas un elektroniski pierakstīties uz vizīti pie flebologa iespējams šeit: https://venucentrs.lv/lv/izbraukumu-konsultacijas/flebologs-proktologs-ventspils.

Flebologa konsultācija ir maksas pakalpojums, un tā cena ir 50 eiro. Izveidojot Dr. Mauriņa Vēnu klīnikas Privilēģiju karti, ko bez maksas var izdarīt klīnikas tīmekļvietnē www.venucentrs.lv, saņemot karti pa pastu, vizīte maksās 45 eiro.

Medicīnas doktors, ķirurgs, flebologs A. Vanags absolvējis Rīgas Stradiņa universitātes Medicīnas fakultāti, 2007. gadā ieguvis ķirurga sertifikātu, 2010. gadā – medicīnas zinātņu doktora grādu. Stažējies Puatjē Universitātes klīnikā Francijā. Ārsts ir Latvijas Ķirurgu asociācijas biedrs, Latvijas Zinātņu Padomes eksperts kopš 2012. gada. Zināšanas regulāri papildina Eiropas un pasaules līmeņa kongresos un kursos. Dr. Mauriņa Vēnu klīnika katru gadu apkalpo vairāk nekā 15 tūkstošu pacientu un veic vairāk nekā trīs tūkstošus lāzeroperāciju.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!