Menu

PIRMDIEN, 10. JŪLIJĀ, POLIKLĪNIKA UN DOKTORĀTS NESTRĀDĀS

05.07.2023.

Pirmdien, 10. jūlijā, kas saistībā ar XXVII Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem Latvijā noteikta par brīvdienu, arī Ventspils poliklīnika un Kuldīgas ielas doktorāts nestrādās.

Pašlaik notiekošo XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku noslēguma diena šogad ir svētdien, 9. jūlijā. Saskaņā ar likumu “Par svētku, atceres un atzīmējamām dienām” šī diena ir noteikta par svētku dienu. Gadījumā, ja tā ir sestdiena vai svētdiena, par brīvdienu nosaka nākamo darbdienu. Līdz ar to šogad pirmdiena, 10. jūlijs, Latvijā ir brīvdiena, un arī Ventspils poliklīnika un Kuldīgas ielas doktorāts šajā dienā nestrādās.

Otrdien, 11. jūlijā, abas ārstniecības iestādes pacientus gaidīs ierastajā darbalaikā – no plkst. 8.00 līdz 19.00 (poliklīnikas laboratorija pacientus pieņem no plkst. 8.00 līdz 14.00).

Lai brīvdienu laikā saņemtu medicīniskus padomus vienkāršu saslimšanu gadījumos, aicinām zvanīt uz ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni 66016001. Darbdienās tālrunis darbojas no plkst. 17.00 līdz 8.00, bet brīvdienās un svētku dienās – visu diennakti. Nepieciešamības gadījumā Neatliekamo medicīnisko palīdzību iespējams saņemt Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas uzņemšanas nodaļā (tālruņa numurs 636 24721). Savukārt izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu iespējams, zvanot uz tālruņa numuru 113.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!