Menu

PAKALPOJUMIEM VAR PIETEIKTIES ARĪ PORTĀLĀ PIEARSTA.LV

24.11.2023.

Noteiktiem mūsu pakalpojumiem, tostarp gan ārstu konsultācijām, gan izmeklējumiem, var pieteikties arī elektroniski – portālā www.piearsta.lv. Tā varat ātri un ērti pieteikties pakalpojumu saņemšanai sev vēlamā laikā.

Pašlaik piedāvājam elektroniski pieteikties vizītei pie atsevišķiem ārstiem speciālistiem – endokrinologa Andra Akmentiņa, otolaringoloģes Tamāras Boguševas, fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārstes Evas Gobas, ķirurģes Noras Kārkliņas un internistes Annas Matvejevas, kā arī mamogrāfijas un osteodensitometrijas izmeklējumam. Pieejamie pierakstu laiki apskatāmi šeit.

Lai izmantotu portālu www.piearsta.lv, vispirms nepieciešams reģistrēties. Pieejams gan ārstu, gan medicīnas iestāžu katalogs. Lai pieteiktos ārsta konsultācijai vai izmeklējumam, piedāvātajā pierakstu kalendārā jāizraugās viens no pieejamajiem laikiem. Portālā iespējams pakalpojuma saņemšanai pieteikt arī kādu savu tuvinieku, piemēram, vecākus vai vecvecākus. Lai to izdarītu, tuvinieki jāpiereģistrē profila sadaļā “Citas personas” un, piesakoties veselības aprūpes pakalpojumam, jāizraugās konkrētais cilvēks.

Portālā iespējams ne tikai pieteikties konsultācijai vai izmeklējumam, bet arī atcelt apmeklējumu. Tas izdarāms sadaļā “Mani pieraksti”. Ņemot vērā, ka vizītes atcelšana ļauj ārstam pārplānot grafiku, lūdzam pierakstu atcelt vismaz 48 stundas pirms plānotā laika. Detalizētu aprakstu par elektroniskā pieraksta iespējām var atrast portāla sadaļā “Kā lietot?”.

Vienlaikus iepriekšminēto pakalpojumu saņemšanai iespējams pieteikties arī ierastajā veidā, sazinoties ar poliklīnikas reģistratūru – zvanot uz tālruņa numuru 636 22131 vai rakstot ziņu uz e-pastu registratura@ventspilspoliklinika.lv.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!