Menu

VAR PIERAKSTĪTIES ARĪ TIEŠSAISTĒ – PORTĀLĀ PIEARSTA.LV

31.01.2023.

Noteiktiem Ventspils poliklīnikas pakalpojumiem, tostarp gan ārstu konsultācijām, gan izmeklējumiem, ir pieejams arī elektroniskais pieraksts portālā www.piearsta.lv. Tas ļauj pacientiem ātri un ērti pierakstīties pakalpojumu saņemšanai sev vēlamā laikā.

Pašlaik Ventspils poliklīnika piedāvā elektroniski pierakstīties uz vizīti pie atsevišķiem ārstiem speciālistiem – endokrinologa Andra Akmentiņa, otolaringoloģes Tamāras Boguševas, fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārstes Evas Gobas, ķirurģes Noras Kārkliņas un internistes Annas Matvejevas, kā arī uz mamogrāfijas un osteodensitometrijas izmeklējumu. Pieejamie pierakstu laiki apskatāmi ŠEIT.

Lai izmantotu portālu www.piearsta.lv, vispirms nepieciešams reģistrēties. Pēc reģistrācijas būs pieejams gan ārstu, gan medicīnas iestāžu katalogs. Lai pierakstītos uz ārsta konsultāciju vai izmeklējumu, piedāvātajā pierakstu kalendārā jāizraugās viens no pieejamajiem laikiem. Pēc pieraksta laika izvēles parādīsies lodziņš, kurā būs papildu jautājumi, pēc kuriem varēs pierakstīties uz konsultāciju vai izmeklējumu. Portālā iespējams pakalpojuma saņemšanai pierakstīt arī kādu savu tuvinieku, piemēram, vecākus vai vecvecākus. Lai to izdarītu, tuvinieki jāpiereģistrē profila sadaļā “Citas personas” un, veicot pierakstu, jāizraugās konkrētais cilvēks.

Portālā www.piearsta.lv iespējams ne tikai pierakstīties uz konsultāciju vai izmeklējumu, bet arī pierakstu atcelt. Tas izdarāms sadaļā “Mani pieraksti”. Ņemot vērā, ka pieraksta atcelšana ļauj ārstam pārplānot savu grafiku, pacienti aicināti pierakstu atcelt vismaz 48 stundas pirms plānotā pieraksta. Detalizētu aprakstu par elektroniskā pieraksta iespējām var atrast portāla sadaļā “Kā lietot?”.

Vienlaikus uz vizīti pie minētajiem ārstiem un uz izmeklējumiem iespējams pierakstīties arī ierastajā veidā, sazinoties ar poliklīnikas reģistratūru – zvanot uz tālruņa numuru 636 22131 vai rakstot ziņu uz e-pastu registratura@ventspilspoliklinika.lv.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!