Menu

ARĪ POLIKLĪNIKA UN DOKTORĀTS 29. MAIJĀ NESTRĀDĀS!

29.05.2023.

Pamatojoties uz Saeimas vakarnakt pieņemto lēmumu pirmdienu, 29. maiju, noteikt par svētku dienu, arī Ventspils poliklīnikai un Kuldīgas ielas doktorātam šodien ir brīvdiena!

Visi 29. maija pieraksti tiek pārcelti. Izņēmums ir Kuldīgas ielas doktorāta ģimenes ārste Madara Bula, kas šajā dienā savus pacientus pieņem. Lai vienotos par pārcelto apmeklējumu laiku, ar daļu pacientu telefoniski sazinās poliklīnikas reģistratūras personāls, citus pierakstus tuvākajā laikā pārcels ārstu medicīnas māsas. Ja tomēr nesaņemat zvanu, lūgums tuvākajās dienās sazināties ar poliklīnikas reģistratūru – 63622131 vai registratura@ventspilspoliklinika.lv.

Lēmums par svētku dienas statusa piešķiršanu pirmdienai, 29. maijam, pieņemts par godu Latvijas hokeja izlases vēsturiskajam panākumam – svētdien, 28. maijā, izcīnītajām bronzas medaļām pasaules hokeja čempionātā. Veikt grozījumus likumā "Par svētku, atceres un atzīmējamām dienām" Saeima nolēma 28. maijā, plkst. 23.45, kad tika sasaukta ārkārtas sēde.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!