Menu

29. JŪNIJĀ KONSULTĒS PROKTOLOGS INTS BRUŅENIEKS

30.05.2023.

29. jūnijā Ventspils poliklīnikā pacientus konsultēs Dr. Mauriņa Lāzermedicīnas klīnikas proktologs Ints Bruņenieks. Pašlaik vēl iespējams pieteikties konsultācijai, sazinoties ar Lāzermedicīnas klīniku.

I. Bruņenieks specializējies taisnās zarnas saslimšanu diagnostikā, kā arī konservatīvā un ķirurģiskā ārstēšanā. Absolvējis Rīgas Stradiņa universitātes Medicīnas fakultāti, 2006. gadā ieguvis ķirurga sertifikātu, 2009. gadā – flebologa sertifikātu, bet 2020. gadā – medicīnas zinātņu doktora grādu.

Ārsts atzīst, ka ir ļoti daudz stereotipu par vizīti pie proktologa, tādēļ daudzi pacienti baidās vai izvairās šo speciālistu apmeklēt. Taču proktoloģijā, tāpat kā citās medicīnas jomās, ir svarīgi saslimšanu konstatēt laikus. Izplatītākās proktoloģiskās saslimšanas – hemoroīdus, gļotādas plīsumus, fistulas, polipus vai labdabīgus veidojumus zarnās – visbiežāk konstatē pacientiem 30–40 gadu vecumā.

Proktoloģija ir medicīnas nozare, kas pēta taisnās zarnas un citu resnās zarnas daļu slimības.  Proktologs ir ķirurgs, kas pamatā nodarbojas ar taisnās zarnas slimību ārstēšanu. Šāds speciālists jāapmeklē, ja pacientam ir sūdzības par diskomfortu anālās zonas rajonā (tostarp hemoroīdi, nieze un asiņošana).

Proktologa I. Bruņenieka konsultācija Ventspils poliklīnikā ir maksas pakalpojums, un tā cena ir 65 eiro. Cenā iekļauta ārsta konsultācija, proktoloģiska izmeklēšana jeb proktoskopija, kā arī ārstēšanas plāna izveide, ja tas nepieciešams. Izveidojot Dr. Mauriņa klīnikas Privilēģiju karti, konsultācija maksās 65 eiro.

Lai pierakstītos uz proktologa konsultāciju Ventspils poliklīnikā, jāsazinās ar Lāzermedicīnas klīniku, zvanot uz tālruņa numuru 67374747. Pieteikties iespējams arī TIEŠSAISTĒ.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!