Menu

26. JANVĀRĪ KONSULTĒS PROKTOLOGS AIGARS MARTINSONS

02.01.2023.

Ceturtdien, 26. janvārī, izbraukuma konsultācijas Ventspils poliklīnikā sniegs Lāzermedicīnas klīnikas Proktoloģijas nodaļas vadītājs ķirurgs proktologs Aigars Martinsons. Pieteikšanās konsultācijām norit, sazinoties ar Lāzermedicīnas klīniku – zvanot uz tālruņa numuru 67374747 vai tiešsaistē.

Proktoloģija ir medicīnas nozare, kas pēta taisnās zarnas un citu resnās zarnas daļu slimības.  Proktologs ir ķirurgs, kas pamatā nodarbojas ar taisnās zarnas slimību ārstēšanu. Speciālists jāapmeklē, ja pacientam ir sūdzības par diskomfortu anālās zonas rajonā (tostarp hemoroīdi, nieze un asiņošana). “Jebkurš diskomforts, kas saistīts ar anālās atveres apvidu, ir pamats, lai apmeklētu proktologu, jo aiz šiem simptomiem var slēpties ne tikai vēnu mezglu (jeb hemoroīdu) palielināšanās, bet arī dažādas nopietnākas saslimšanas un diagnozi var noteikt, tikai veicot izmeklējumu!” norāda proktologs.

Medicīnas doktora, proktologa A. Martinsona konsultācija Ventspils poliklīnikā ir maksas pakalpojums, un tā cena ir 65 eiro. Cenā iekļauta ārsta konsultācija, proktoloģiska izmeklēšana jeb proktoskopija un ārstēšanas plāna izveide, ja tā ir nepieciešama. Izveidojot klīnikas Privilēģiju karti (to bez maksas var izdarīt klīnikas tīmekļvietnē https://lazermedicinasklinika.lv/), konsultācija maksās 55 eiro.

Lai pierakstītos uz proktologa konsultāciju Ventspils poliklīnikā, jāsazinās ar Lāzermedicīnas klīniku, zvanot uz tālruņa numuru 67374747. Pieteikties iespējams arī tiešsaistē.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!