Menu

18.01. KONSULTĒS PROKTOLOGS AIGARS MARTINSONS

18.12.2023.

Ceturtdien, 18. janvārī, Ventspils poliklīnikā izbraukuma konsultācijas sniegs Dr. Mauriņa klīnikas ķirurgs proktologs Aigars Martinsons. Apmeklējuma laikā ārsts arī veic proktoskopiju jeb proktoloģisku izmeklēšanu un, ja nepieciešams, izveido ārstēšanas plānu.

Medicīnas doktors, ķirurgs proktologs A. Martinsons ir klīnikas Proktoloģijas nodaļas vadītājs. Proktologs ir ķirurgs, kas nodarbojas ar taisnās zarnas slimību ārstēšanu. Šāds speciālists jāapmeklē, ja pacientam ir sūdzības par diskomfortu anālās zonas rajonā. “Jebkurš diskomforts, kas saistīts ar anālās atveres apvidu, ir pamats, lai apmeklētu proktologu, jo aiz šiem simptomiem var slēpties ne tikai vēnu mezglu jeb hemoroīdu palielināšanās, bet arī dažādas nopietnākas saslimšanas un diagnozi var noteikt, tikai veicot izmeklējumu,” uzsver proktologs A. Martinsons. Ārsts Ventspils poliklīnikā pacientus konsultē reizi mēnesī.

Proktologa konsultācija Ventspils poliklīnikā ir maksas pakalpojums, un tā cena ir 65 eiro. Cenā iekļauta konsultācija, proktoskopija jeb proktoloģiska izmeklēšana un ārstēšanas plāna izveide, ja tā ir nepieciešama. Izveidojot klīnikas Privilēģiju karti (to bez maksas var izdarīt klīnikas tīmekļvietnē lazermedicinasklinika.lv), konsultācija maksās 55 eiro.

Lai pieteiktos proktologa konsultācijai Ventspils poliklīnikā, jāsazinās ar Dr. Mauriņa klīniku, zvanot uz tālruņa numuru 67374747. Uzzināt vairāk informācijas un pieteikties konsultācijai iespējams arī tiešsaistē.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!