Menu

14. un 28. FEBRUĀRĪ PIEŅEMS ALERGOLOĢE ĪRISA TEREŠKO

18.01.2022.

Ņemot vērā pacientu pieprasījumu, alergoloģe Īrisa Tereško februārī Ventspils poliklīnikā konsultēs divas reizes. Ārstes pieņemšana paredzēta 14. un 28. februārī.

Ī. Tereško konsultē, kā arī veic diagnostiku un ārstēšanu akūtu un hronisku alerģisku slimību gadījumos. Ventspils poliklīnikā alergoloģe sniedz konsultācijas bērniem no sešu gadu vecuma un pieaugušajiem. Ārste konsultē reizi mēnesī vai biežāk, izvērtējot pacientu pieprasījumu. Alergoloģe darbam Ventspils poliklīnikā piesaistīta, ņemot vērā ventspilnieku ierosinājumus, ka iespēja alergologa konsultāciju saņemt savā pilsētā nepieciešama ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem.

Ārsta specialitāti Ī. Tereško ieguvusi 2010. gadā, absolvējot Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Medicīnas fakultāti. 2017. gadā ieguvusi internista specialitāti, pabeidzot rezidentūru RSU Tālākizglītības fakultātē, bet 2019. gadā – alergologa specialitāti, pabeidzot rezidentūru Latvijas Universitātes Rezidentūras fakultātē.

Ārste ir Latvijas Alergologu asociācijas, Eiropas alergoloģijas un klīniskās imunoloģijas akadēmijas un Latvijas internistu biedrības biedre. Zināšanas regulāri papildina, apmeklējot ārstu konferences, kongresus, seminārus un tālākizglītības kursus.

Pašlaik alergoloģe pieņem pacientus arī Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionārā “Gaiļezers”, Zemgales veselības centrā Jelgavā un Alerģisko slimību ārstēšanas un izmeklēšanas centrā Rīgā.

Lai saņemtu valsts apmaksātu alergoloģes konsultāciju, nepieciešams ģimenes ārsta vai ārsta speciālista nosūtījums. Lai pierakstītos uz konsultāciju, jāsazinās ar Ventspils poliklīnikas reģistratūru, zvanot uz tālruņa numuru 63622131 vai rakstot ziņu uz e-pastu registratura@ventspilspoliklinika.lv.

Informējam, ka tīmekļvietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"), lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Vairāk informācijas šeit!